KALENDER

Wil je deelnemen aan een van onze vormingen ? Vooraf inschrijven verplicht op regenboogambassadeurs@gmail.com.

 

  • zaterdag 11 augustus: We lopen samen achter de spandoek van de Regenboogambassadeurs in de Antwerp Pride. 

Steun de inzet van onze vrijwilligers en koop een t-shirt met het logo van deregenboogambassadeurs!
De t-shirts zijn van 100% katoen, kosten 15€ en zijn verkrijgbaar in de maten M – L of extra large mét vermelding voor Vrouw of Man.
Stuur een mail naar regenboogambassadeurs@gmail.com om je bestelling door te geven en stort het verschuldigde bedrag op: BE70 0636 43079925
Onze regenboogambassadeurs verkopen de t-shirts ook gedurende Antwerp Pride op 11 en 12 augustus. U komt ze vast tegen!

  • donderdag 6 september: vormingssessie op uitnodiging van DC Den Deigem en de plaatselijke OKRA vereniging  in Mechelen. Er waren een 30-tal aanwezigen en er was een goede interactie met het publiek.

  • zaterdag 13 oktober: we stappen achter onze spandoek op tijdens de L-PRIDE (voor vrouwen die van vrouwen houden en hun sympathisanten)  –     11u Centraal station-Bondgenotenlaan LEUVEN.                                                    

Van 13u30 tot 15u30   workshop georganiseerd door de Regenboogambassadeurs samen met het Holebihuis Vlaams Brabant:  met o.m. Lieslot Mahieu, directie woonzorgcentrum Tienen en Rien Van Meensel, professionele verhalenverstelster.

 

  • donderdag 15 november 10u30 – 16u:  in het kader van de TAKE CARE-campagne:  fietstocht langs diverse woonzorgcentra en dienstencentra. We maken verschillende stops om ons documentatiepakket te bezorgen. Tussendoor: gezellige picknick. Activiteit in samenwerking met Atthis, Genderflux, Pimpernel40+, Çavaria.

 

 

  • Dinsdag 11 december: vorming aan leden Zilveren Passer in het Roze Huis, Antwerpen.
  • Vrijdag 8 februari 2019 tot vrijdag 15 februari 2019: fototentoonstelling LIEFDE IS ALTIJD GOED in woonzorgcentrum Hof ter Beuken, Ekeren.